קטגוריה: מנה עיקרית

רשימת רכיבים

נהארי מתוק

קטגוריה: מנה עיקרית

תיאור:

נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה מוגינה מאוד כדי שיהיה טעם עדין ומרקם בציפון.

מרכיבים:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס מים
  • 400 גרם בשר עגל מנותן
  • 1 כפית קימל טחון
  • 1/2 כפית כמון גרוס
  • 1/2 כפית גרגרים שחורים כתומים
  • כוס שמן ייסוד
  • 2 בצלים קטנים חתוכים דק
  • 4 כוסות מים
  • 1 כף קימל עם כמון טחון
  • קיצוץ פטרוזיליה טרייה להגשה

הוראות:

  • מערבבים את הקמח עם המים עד לקבלת עיסה רכה ופרסית. מכסים בניילון נצמד ומשאירים לשעתיים.
  • בקערה רחה מערבבים את הבשר עם התבלינים ומשרים בכף שמן ייסוד.
  • מטגנים את הבצלים בשמן מעט, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן.
  • מוסיפים את המים לקערת הבשר ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את העיסה לרוטב, מבשלים בלחץ נמוך כשעתיים.
  • מניחים על הפטרוזיליה ומגישים חם.

המלצות להגשה:

  • יש להגיש את הנהארי עם פתיתים או איסטיפה.
  • ניתן להוסיף כמה טיפות שטוחות של לימון לטעימה עוד עסוקה.

טיפים לבישול:

  • ניתן להוסיף ירקות קצוצים כמו גזר, כרובית ותפוחי אדמה לפי הטעם.
  • באפשרותך להכין רוטב מראש ולשמור במקפיא לשמור על זמני הבישול.
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top