האלים

רשימת רכיבים

האלים

קטגוריה: מנה עיקרית

תיאור: האלים הוא מנה מזרחית טעימה במיוחד הכוללת בשר, חומוס, חוטיבס (דביל) ושעועית לבנה, מבושלים ביחד ומעורבבים באופן מיוחד עד לקבלת רקמה עשירה וטעמית.

מרכיבים:

  • קופסאת חומוס סויה
  • חצי קילו שעועית לבנה
  • חצי קילו בשר טחון
  • 4 כוסות מים
  • 1 כוס דגנים (כוסמין)
  • 2 כפות שטוחות מרגרינה
  • כוס קצוץ בצל
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף כמן
  • 1 כוס דגנים (שיפודיות)

הוראות:

  • לשטוף את השעועית ולשים להבשיל במים עם קופסת חומוס.
  • לתת להביש עד להבשיל במים ואז לשרוף.
  • לשטוף את הכוסמין ולהעביר לסיר עם הבשר והמים.
  • להוסיף את השטוחים והבצל ולבשל לפחות 4 שעות.
  • לערבב באופן קבוע עד לקבלת רקמה חלקה וטעמית.

איך לגישה:

  • יש לגיש את האלים חם ולאפייתי, מוגש עם לחמניות או פיתות קריספיות.
  • ניתן לקרונט בשתי כפות שמן עם סחוג הקנאפה או ה רהט במיוחד

טיפים לבישול:

  • באפשרותך להוסיף עם הדגנים בשר אחר (בקיץ טחון מראש) כללית רצויכית
  • במידה והמנגי היא לשימוש בשר או דגנים, אפשר להוסיף
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top