לטופו מקושקש:
- 1 קובייה (300 גרם טופו קשה, מפוררת)
- 1 כף שמן זית או שמן קוקוס
- 1 בצל קטן (קצוץ דק)
- 1 פלפל אדום (קצוץ דק)
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 כף רוטב סויה או תמרי
- 2 כפות שמרים תזונתיים (אופציונלי, להוספת טעם גבינתי)
לטאקו:
- 4 טורטיות מקמח מלא או תירס
- 1 אבוקדו (פרוס)
- 1 עגבנייה גדולה (קצוצה)
- חופן כוסברה טרייה (קצוצה)
- מיץ מחצי לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
- סלסה טרייה (אפשר להשתמש בסלסה קנויה או להכין בבית)
- רוטב חריף (אופציונלי)