ניהארי – מנה מרכזית

רשימת רכיבים

ניהארי – מנה מרכזית

קטגוריה: מנה מרכזית

תיאור:

ניהארי היא מנה מסורתית מתירית שמופתעת בטעמים עשירים וקרמיים. מבוססת על בשר שלם ותבלינים עשירים, ניתן להגיש עם אורז בזול ורוטב מעליה.

רכיבים:

  • 1 ק"ג בשר פרק
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • 5-6 כפות שמן
  • 4 כוסות מים
  • קורקום, כמון, כמין, חריף, פלפל שחור, כמה גרגרון מוסקט וקינמון – לפי הטעם
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות:

  • בסיר עמוק, שימו את הבשר והבצלים על אש בינונית ושטפו טוב עם מים.
  • הוסיפו את השמן והתבלינים ושרבבו היטב על אש בינונית.
  • הוסיפו את המים ובשרבו על אש נמוכה למשך כ-5 שעות.
  • תיבו את הניהארי לקור והגישו עם אורז בזול.

אפשרויות הגשה:

  • ניתן להגיש את הניהארי עם עלי בזיליקום טריים קצוצים ופלפל חריף קצוץ.

טיפים לבישול:

  • ניתן להוסיף קרם חמאה או קרמה כבה לניהארי לקבלת מרירות וטקסטורה עשירה יותר.
  • במידה ואינכם אוהבים כמון או פלפל – ניתן להוריד אותם מהרשימת התבלינים.
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top