קאראה עם עוף ותפו"א

רשימת רכיבים

קאראה עם עוף ותפו"א

קטגוריה: מנה עיקרית

תיאור: קאראה הוא מנה מזרחית מצוינת שמשלבת עוף, תפו"א ותבלינים, ומכילה טעמים עשירים ועסיסיים. ארוחה פסטורלית עם בירה קרה או עם אורז לבן.

מצרכים:

  • 2 כפות שמן צמחי
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 500 גרם עוף, חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות תבלין קאראה (או תבלין פשוט)
  • 4 עגבניות, חתוכות לרבעים
  • 1 כוס מים חמים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כוס פטרוזיל מקולף קצוץ

הוראות הכנה:

  • בסיר גדול, שחזור את השמן וצריח את הבצל עד שהוא שקוף.
  • הוסף את העוף והתבלין לסיר וטגן את העוף עד שהוא מחמם (כ- 5 דקות).
  • הוסף את העגבניות והמים לסיר, ובשל על להבה נמוכה כ- 20-25 דקות.
  • הוסף מלח ופלפל לפי הטעם, והסר את הסיר מהלהבה.
  • הפיץ פטרוזיל מעל המנה והרתיח את הקאראה בלייה נמוכה 5 דקות, או עד שהמנה מתייצבת.

אפשרויות מגישה:

  • הגש את הקאראה עם אורז לבן או פיתות טריות.
  • תוספות לגירסאות של קאראה כוללות ירקות צלויים או אורז- נאיבי.

טיפים:

  • במידה ואתה מעדיף, תוכל להשתמש בבשר דג, או פרגיות דג טריות לצלייה.
  • למריחת מאזני הטבעת, מומלץ גישה רגועה ובנינה ארגונומית. קשה לעזרתך בדרך כלל בחומר המשלב בניית שושן יצוקה, .ועםו מקרן לצפיה מוגבלת במרחק קצר.
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top