קטגוריה: תבשיל עיקרי

רשימת רכיבים

מתכון קבב סיק

קטגוריה: תבשיל עיקרי

תיאור:

קבב סיק הוא מנה עם טעמים עשירים וארומטיים. מומלץ להגיש בתוספת צידים ורטבים לחובבי בשר.

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 כפות מעטה שטוחות שטוחות פטרוזיל מקולף ופרוס
  • 2 כפות מעטה שטוחות שטוחות כמון
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית קימל
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • שילבו את כל המרכיבים יחד בקערה ועברו את התערובת כמה פעמים במעבד מזון עד שהיא מתחברת והפרטים גסים.
  • חממו מחבת גריל או פרוסה בטף במעט שמן.
  • צרו מהתערובת צורת חבית על קיר המחבת ושרו על שני הצידים עד שהקבב יוצא רך ובצדק.
  • גרמו להכנת הקבב בתנור רחב כ 20-25 דקות.

אפשרויות עגינה:

  • ניתן להגיש את הקבב עם פיתה, סלט ירקות וטחינה כחלק מארוחת ערב.
  • להגיש על צלחת קטנה כהקדמה לארוחת ערב.

טיפים לבישול:

  • יומיים לפני עבירת הקבב על החניכת עץ תשוקה רטובים וחובקים בנייר כסף מעולה להקר הבשר בשגת פירור
  • מומלץ להוסיף רסק עגבניות במהלך הצלייה לקבב שמסית את קציצת הבשר.
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top