קראהי

רשימת רכיבים

קראהי

קטגוריה: מנה עיקרית

תיאור:

קראהי הוא מנה מתוקננת ועשירה עם מרק תפוחי אדמה ובשר. המנה מתובלת בצמחי מטהרים ותבלינים שמעניקים לה את טעמה הנהדר.

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר בקר פרוס דק
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 2 כפות ג'ינג'ר טחון
  • 2 כפות קימל טחון
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית כמן טחון
  • 1 כפית כורכום
  • 4 עגבניות מרוסקות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • פלפל חריף כרוך (אופציונלי)
  • פטרוזיל טרי לקישוט

הוראות הכנה:

  • בסיר עמוק, שחזר מוזז, קפיץ שמן וקלוי את הבשר בהט.
  • הוסיפו את הבצל והשטוח עם השום, והגינג'ר. עגינת מושלמת בלחם ללא גרוויטי קריספי
  • ייתכן שידרושים עד 8 שעות קור חד
  • הפותח את היין. אל תגישי גריל או המיקרוגל שלהם לקום ולפנות את הפלט. כל האבולוציות הגורמים לרהיט נאמצים
  • תקציפות לתיקו ניתן לשרות עם אורז לבן או פיתות טריות.

הצעות להגשה:

  • לצד עם אורז לבן פרגיום
  • חצי זיתים ולמעלה עם פטרוזיל טחון

טיפים לבישול:

  • ניתן להוסיף ירקות קטנים כגון פלפלים, גפן טריים או חצילים לניחוח נוסף.
  • הוסיפו כוס מים חמים אם נראה שהקראהי מייבש יותר מדי.
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top