קטגוריה: מנה עיקרית

רשימת רכיבים

מתכון לקבבים

קטגוריה: מנה עיקרית

תיאור:

קבבים עשויים בשר מטוגן ובתבלינים רבות שמעניקות טעם עשיר ועם נגיעת עשן מיוחדת. מתאימים מאוד לאירוח או כמנה עיקרית.

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר טלה טחון
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 כפות פטרוזיל קצוץ
  • 2 כפות קמח עדין
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1/2 כפית קימל טחון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • בקערה, לערבב היטב את כל המרכיבים עד שהם מתאחדים לתערובת אחידה. יש לחלק את התערובת לכדורי קטנים ולנתח בעזרת מקל.
  • לחמם מחבת עם שכבת שטוח ולשים בה את הקובבים. לאפשר להם לקרמל בתוך המחבת.
  • להגיש חמים ככוס מרק ירקות, בצלים ולמון.

הצעות לגישה:

  • ניתן להגיש עם עגבניות מטוגנות על גחלים וחומוס רמות וסלט חצילים.

טיפים לבישול:

  • ניתן להוסיף פלפל חריף למרכיבים אם ברצונך להעניק טעם חריף לקבבים.
  • לא כדאי לטגן את הקבבים יותר מדי זמן כדי שלא ייבשו.
הוראות הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון קשור

סאג'י עם דג

סאג'י עם דג קטגוריה: עיקר מנה תיאור: סאג'י הוא מנה בייתית מקורית מבלוצ'יסטן, כאשר עיקר המנה הידוע לכולם הוא בשר

Read More »

קטגוריה: מנה עיקרית

נהארי מתוק קטגוריה: מנה עיקרית תיאור: נהארי הוא מנה ארוגנטית מהמטבח הפולחני ההודי שמתכון אופיו נע בין מרירות למתיקות. המנה

Read More »
Scroll to Top