חביתה עם קינמון, בצל ירוק ופטרוזיליה

חביתה עם קינמון, בצל ירוק ופטרוזיליה

חביתה עם קינמון, בצל ירוק ופטרוזיליה

חביתה עם קינמון, בצל ירוק ופטרוזיליה

חביתה עם קינמון, בצל ירוק ופטרוזיליה - מתכון מקורי וטעים לארוחת בוקר מיוחדת. שילוב מפתיע של טעמים ארומטיים עם מרכיבים טריים ובריאים. נסו את החביתה הייחודית הזו עוד היום!
אין עדיין דירוגים
הדפס מתכון
מחבר המתכון: איצקו המבשל

רשימת רכיבים
 

  • 2 ביצים גדולות
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • 2 בצל ירוק (קצוצים דק)
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה (קצוצה)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית או שמן קוקוס לטיגון

הוראות הכנה

  • שוברים את הביצים לקערה.
  • מוסיפים את הקינמון, מלח ופלפל לפי הטעם.
  • מקציפים היטב בעזרת מזלג או מטרפה עד שהתערובת אחידה וקצת מוקצפת.

הכנת הירקות:

  • חותכים את הבצל הירוק והפטרוזיליה לקצוץ דק.

טיגון החביתה:

  • מחממים את השמן במחבת נון-סטיק על חום בינוני.
  • מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים קלות עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 1-2 דקות.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומטגנים עוד דקה.

הוספת הביצים:

  • יוצקים את תערובת הביצים על הבצל הירוק והפטרוזיליה במחבת.
  • מפזרים את התערובת בצורה אחידה במחבת.
  • מבשלים על אש נמוכה-בינונית עד שהחביתה מתייצבת ומתבשלת בצד התחתון, בערך 2-3 דקות.
  • הופכים בעדינות בעזרת מרית ומבשלים עוד 1-2 דקות, עד שהחביתה מוכנה משני הצדדים.

הגשה:

  • מעבירים לצלחת ומגישים חם.
  • אפשר לקשט בעוד קצת פטרוזיליה קצוצה מעל.
  • בתיאבון!
ניסית את המתכון?האשטג@thebpwin או תייג #מתכון מנצח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכון




Scroll to Top